Samarbeidspartnere

Selskapslokalet Roklubben på Bygdøy
Selskapslokalet Roklubben på Bygdøy

Roklubben på Bygdøy ligger ved sjøen, helt nederst i Huk Aveny. Lokalet består av en stor, vakker festsal med originale veggmalerier, stavparkett i eik og krystallkroner, samt maritim peisestue, bar, kjøkken og garderobe. Kom gjerne på en omvisning.
Facebook

Gjestestuene på Bygdøy
Gjestestuene på Bygdøy

Gjestestuene har lange tradisjoner i å ønske forventningsfulle brudepar velkommen til bryllupsfeiring. Kun få minutter fra travle Oslo sentrum kan våre gjester nyte en unik beliggenhet overskuende det eventyrlige kulturlandsskapet på Norsk Folkemuseum.
Mer info

Drengsrud Herregård i Asker
Drengsrud Herregård i Asker

Vi leier ut til selskapslokaler til både store og små arrangement. Vi har Hovedhuset, Peisestua og Kronen som vi leier ut separat til dette formålet. Alle lokalene har egen inngang og kjøkken.

Vi har alt fra bryllup, jubileer, bursdager, konfirmasjoner, julebord, sommerfester, kick off, events, millenium med mer.

Artist: Asaxofonist Bendik Giske
Asaxofonist Bendik Giske

En av norges fremste Saxofonister. Spiller med DJer og alene på diverse eventer og Kick Offs rundt om i landet. Samarbeider mye med DJ.no Mere info på BendikGiske.com

Bekledning: Hauge og Askeland AS
Hauge og Askeland AS

Hauge og Askeland AS er totalleverandør av selskapsklær til herre og gutt. Vi fører norske merker med fokus på høy kvalitet, utviklet for nordisk passform og stil.
Merkene vi fører er Zlixx of Scandinavia, Nordavind of Norway, og Dukes. Høsten 2012 ble vi agenter for det stilige svenske merket By Eneroth.
På kundelisten har vi over 40 brudebutikker og herrebutikker i Norge, samt TV2, OSL Gardermoen, SAS Eurobonus mf. Les mer om oss på www.haugeogaskeland.no eller følg oss på facebook: facebook.com/HaugeAskeland