Bryllup

Gifte dere?

Har dere vurdert live musikk, men synes det blir for lite variert og for dyrt? Vurdert å bruke en profesjonell DJ? Vi har spesialisert oss innenfor musikk til bryllupsfester og har gjort det i 15 år. Vi er nå ca 20-25 profesjonelle DJer som alle har over 10 års erfaring innen musikk til brylluper. Fordelen med å velge oss foruten vår kompetanse er at vi er såpass mange, dersom en av oss skulle bli syk har vi alltids noen andre som kan ta jobben. Altså en garanti svært få andre har. Vi disponerer utstyr av høy kvalitet som man kan stole på gjør jobben. Ønsker dere noe mer utover DJ/anlegg har vi tilgang på stort sett det meste av utstyr. (Lyd, lys, karaoke, scener osv) Alle våre DJer stiller pent antrukket til bryllup. Våre DJer har med seg i overkant av 50.000 kjente hits fra 50/60/70/80/90 talet samt dagens hiter. Så vi dekker alle aldersgrupper og musikksmaker.

Vår bryllupspakke består av DJ i inntil 4 timer (eks 22-02), men kan fint utvides etter avtale.Pakken dekker også alt utstyr som trengs til arrangementet avhengig av størrelse på lokalet samt antall gjester, transport til og fra (gjelder enkelte områder) samt opp- og nedrigg av alt utstyret. Vi spiller også for andre typer arrangementer som 30/40/50/60/70/80 års lag, firmafester, julebord osv. Eneste dere trenger å gjøre er å booke en av oss så kommer vi til avtalt sted til avtalt tid og er klare i løpet av ca 15-20 min. Har dere spørsmål til oss eller ønsker et pristilbud er det bare å maile eller ringe for en uforpliktende prat. Vi jobber hele tiden med å dekke hele Norges land med dyktige og erfarne bryllups Djer. De områdene vi har best dekning av DJer er Oslo/Akershus, Østlandet, Trondheim, Bergen, Stavanger, Vestfold. Men vi har også Djer i andre deler av norge.

Hilsen Team Bryllup

 • dj
  DJ
  Musikk / Karaoke etc.

  En DJ styrer musikken på arrangementene. DJen legger stor vekt på miksingen av ulike musikkstykker. DJens oppgave er å få forskjellige låter til å gli så plettfritt som mulig over i hverandre. Dette gjøres ved bruk av BPM (beats per minute) måling, enten ved hjelp på DJ'ens utstyr (mixer, platespiller), eller ved at DJ'en teller/hører BPM selv.

 • vj
  VJ
  Musikk + Video

  En VJ er en performancekunstner som lager levende visuell kunst, gjerne video, på store skjermer på konserter, nattklubber og musikkfestivaler ofte i samband med andre utøvende kunstnere. Resultatet blir en levende multimediaforestilling, som også kan inkludere musikk, skuespillere og dansere og både levende film, og video som er tatt opp på forhånd.

 • visualiserer
  Visualiserer
  Visuelle effekter

  Vi har også noen Visualiserere som jobber mot store prosjekter og konserter, og jobben de gjør er å implementere visuelle effekter på LED vegger/skjermer/prosjektorer. Disse bruker bla utstyr fra kjente Arkaos.